Cordoba & Costa del Sol
25 febuari - 3 maart 2020

Voor onze volgende ‘winterbestemming’ kiezen we voor de Spaanse Zuidkust, de Costa del Sol.  We combineren deze reis met een bezoek aan Cordoba, één van de drie grote kunststeden van Andalusië.

De maximum dagtemperaturen aan de Costa del Sol liggen in februari al bij de 20°C en met de zon erbij liggen de gevoelstemperaturen zelfs nog hoger.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit, maar dit kan steeds aangepast worden aan de omstandigheden, het weer en de samenstelling van de groep.

Dag 1 - 3

Vlucht van Brussel naar Malaga. We rijden onmiddellijk met de wagen naar Cordoba, waar we 2 nachten verblijven in de Parador de Cordoba, een voormalig staatshotel (4*).

In Cordoba bezoeken we de wereldberoemde Mezquita-kathedraal, het Alcazar, de Puento Romano, …

Dag 3 - 8

We rijden terug naar de zuidkust, waar we onze intrek nemen in het mooie hotel Sol Principe (4*) in Torremolinos.

Vandaaruit verkennen we de zuidkust, met steden als Malaga, Marbella, Mijas en Nerja en uiteraard ook de mooie kusten. We trekken uiteraard ook eens het binnenland in, op zoek naar de witte dorpjes.

 

We reizen met een kleine groep. Het aantal plaatsen is beperkt tot 7 of 14. We verblijven in comfortabele 4-sterrenhotels.  De voorgestelde hotels zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.


 De prijs voor deze reis bedraagt  1.100 EUR per persoon. Voor een éénpersoonskamer is er een supplement van 250 EUR.

Inbegrepen :

  • Transport van en naar de luchthaven in België vanuit Denderleeuw
    (in functie van de deelnemers, we doen ons best om iedereen zo vlot mogelijk naar de centrale punten te krijgen)
  • Vlucht met Brussels Airlines vanop Zaventem naar Malaga, inclusief handbagage.
    De prijs voor een bijkomende ruimbagage bedraagt 60 EUR.
  • Verblijf van 7 nachten in standaard kamers in Half Pension. Voor een kamer met zeezicht is er een meerprijs van 50 EUR (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
  • Alle uitstappen ter plaatse (vervoer en begeleiding).

 

De dranken, middagmalen en inkomgelden worden ter plaatse betaald. We eten in principe in groep, maar je kan ook individueel iets eten.

Een annulatieverzekering is niet inbegrepen, maar wordt ten zeerste aanbevolen.

 

Ga je mee ?

Bel dan nu naar Frank De Saedeleer (053/66.10.43  of 0477/688.760).

De bovenstaande prijs kunnen we 1 week aanhouden. Later inschrijven kan ook, maar om zeker te zijn van deze prijs stel je best je inschrijving niet uit.

 

Vul, volledig vrijblijvend, het formulier hieronder in voor het uitgewerkte programma en prijzen.

Heb je interesse in deze reis ?

Laat het ons dan weten. Zodra er 4 kandidaten zijn, maak ik een voorstel voor een concrete reisdatum. We kunnen vertrekken als er minimum 6 deelnemers zijn. 

Vul onderstaand formulier in om in te schrijven.  We bevestigen je deelname zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt. 

Past de voorgestelde datum niet ?   Laat het ons toch weten.  We kunnen altijd een andere datum voorstellen die misschien wel past. 

captcha

 

 

Alternatieven voor deze reis : 

  • Je kan deze reis ook later op het jaar maken (april / mei)
  • Heb je interesse voor onze vorige reis naar Andalusië  (Sevilla, Granada, Ronda, ...) ?  Ook deze reis kunnen we op aanvraag graag nog eens plannen.