Rotterdam

Rotterdam is een geweldige stad, waar altijd iets te beleven valt. Tijdens de tweede wereldoorlog werd de binnenstad volledig verwoest. Nadien werd ze herbouwd op een nieuwe leest. Het is een verrassend moderne stad, met architecturale hoogstandjes (letterlijk en figuurlijk) op alle hoeken. 

Bij een eerste bezoek maken we een stadswandeling door het centrum. We kuieren langs de wolkenkrabbers, we gaan even binnen in het Centraal Station, de Markthal en het Beursgebouw.

Rotterdam heeft ook enkele musea. Het museum Boymans-Van Beuningen heeft een rijke vaste collectie. De Kunsthal is dan meer gespecialiseerd in moderne kunst. 

Je kan er met de Spido een rondvaart door de haven maken. 

De wijk Katendrecht, met hotel New York, heeft een speciaal karakter en talrijke food-marktjes. Je kan er ook het SS Rotterdam bezoeken, waarmee eertijds de transatlantische vaarten werden uitgevoerd.

In de buurt van Rotterdam liggen nog een aantal kleinere stadjes waar we, afhankelijk van de omstandigheden, even kunnen halt houden : Willemstad, Hellevoetsluis, Brielle.

Datum : op aanvraag
Prijs : 36 EUR voor het vervoer.  De overige onkosten worden ter plaatse betaald.

 

Interesse voor deze uitstap ?

Vul onderstaand formulier in om in te schrijven.  We bevestigen je deelname zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt. 

Past de voorgestelde datum niet ?   Laat het ons toch weten.  We kunnen meestal wel een tweede busje vullen op een andere datum

captcha