Met VIP Trips naar de Musical

Mamma Mia

Zondag 22 maart om 15.00 uur

 

Volgend jaar wordt de musical 'Mamma Mia' opnieuw gespeeld in de Stadsschouwburg in Antwerpen, met een volledig Vlaamse cast (o.a. Tinne Oltmans en Ann Van den Broeck in de hoofdrollen).  We hebben deze musical 12 jaar geleden al gezien en deze liet toen een onvergetelijke indruk na, zelfs bij onze kinderen, toen jonge twintigers.  Je hebt ondertussen misschien de film al gezien op TV, je kent het verhaal en toch blijft de muziek van ABBA een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen. 

Deze voorstelling heeft plaats in de Stadsschouwburg van Antwerpen. We kiezen voor de voorstelling op zondagnamiddag 15 maart om 15.00 uur.  We hebben mooie plaatsen gereserveerd in 3 categorieën : 

  • Golden Seats (parterre - rijen 6 en 7 centraal)
  • Categorie 1 (parterre - rijen 20 en 21 centaal)
  • Categorie 2 (parterre - rijen 26 en 27 - meer op de zijkant)

De prijs voor het ticket en het vervoer met de bus vanuit Denderleeuw bedraagt resp. 86 EUR, 72 EUR en 62 EUR.

Je kan inschrijven via het formulier hieronder of telefonisch op nummer 053/66.10.43.  De plaatsen worden toegekend in volgorde van inschrijving. 

 

Titanic

Vrijdag 30 september 

Komende zomer vergaat de Titanic opnieuw, deze keer aan het Donkmeer !

 

De prijs, vervoer met de bus inclusief, bedraagt 52 EUR. 

De voorstelling begint om 21 uur. We vertrekken in Denderleeuw om 19.30 uur (de vertrekplaats wordt later meegedeeld).

 

Onze garantie voor deze evenementen : kan je om één of andere reden niet meegaan, dan doen wij ons uiterste best om voor jou nog een vervanger te vinden. Als het lukt krijg jij je geld terug.

 

 

Wil je mee met VIP TRIPS naar de musical ?

Vul onderstaand formulier in om in te schrijven.  We bevestigen je deelname zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt. 

Past de voorgestelde datum niet ?   Laat het ons toch weten.  Als er voldoende belangstelling is kunnen we misschien ook aan jouw wensen voldoen.