Met VIP Trips naar de Musical

Daens

Zondag 14 juni 2020 om 18.00 uur

De musical Daens neemt je mee terug naar het Aalst van 1888. De bevolking werkt er onder erbarmelijke omstandigheden in de textielfabrieken: ze worden misbruikt en uitgebuit door de rijke fabrieksdirecteuren.

Zo is de situatie die priester Adolf Daens (Peter Van de Velde), na een conflict met Bisschop Stillemans (Jo De Meyere), aantreft wanneer hij terugkeert in zijn geboortestad Aalst. De plaatselijke industrieel heeft de helft van zijn arbeiders ontslagen en wordt gesteund door de voorzitter van de Katholieke Partij. 

Daens verzet zich tegen deze ontslagen en tegen de wantoestanden in de textielfabrieken.

In zijn strijd krijgt Daens de steun van Nette (Free Souffriau), pas zeventien maar al kostwinner voor haar hele gezin. Ook de liberalen en de socialisten kiezen de kant van het volk. Eén van die socialisten is Jan De Meeter (Jelle Cleymans). Te midden van de sociale onrust en de barre levensomstandigheden ontstaat er een verboden liefde tussen het katholieke meisje en de doorwinterde socialist.

 

Studio 100 heeft de ambitie om van deze productie Daens 2.0 te maken. De rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke, nieuwe versie van deze succesmusical. De onvergetelijke beleving voor publiek wordt gegarandeerd door het groots speelveld, state-of-the-art theatertechnieken en een kwalitatief audiosysteem met hoofdtelefoons dat eerder ook al zijn dienst bewees tijdens de spektakel-musical 40-45.

Deze voorstelling heeft plaats in de pop-up schouwburg van Studio 100 in Puurs. We kiezen voor de voorstelling op zondagnamiddag 14 juni 2020 om 18.00 uur.  We hebben mooie plaatsen gereserveerd in categorie 2, bovenaan op de tribunes, vanwaar je het beste overzicht hebt.  

De prijs voor het ticket en het vervoer met de bus vanuit Denderleeuw bedraagt 75 EUR.

 

Wil je mee met VIP TRIPS naar de musical ?

Vul onderstaand formulier in om in te schrijven.  We bevestigen je deelname zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt. 

Past de voorgestelde datum niet ?   Laat het ons toch weten.  Als er voldoende belangstelling is kunnen we misschien ook aan jouw wensen voldoen. 

captcha
 

 

Mamma Mia

Zondag 22 maart om 15.00 uur

 

Volgend jaar wordt de musical 'Mamma Mia' opnieuw gespeeld in de Stadsschouwburg in Antwerpen, met een volledig Vlaamse cast (o.a. Tinne Oltmans en Ann Van den Broeck in de hoofdrollen).  We hebben deze musical 12 jaar geleden al gezien en deze liet toen een onvergetelijke indruk na, zelfs bij onze kinderen, toen jonge twintigers.  Je hebt ondertussen misschien de film al gezien op TV, je kent het verhaal en toch blijft de muziek van ABBA een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen. 

Deze voorstelling heeft plaats in de Stadsschouwburg van Antwerpen. We kiezen voor de voorstelling op zondagnamiddag 15 maart om 15.00 uur.  We hebben mooie plaatsen gereserveerd in 3 categorieën : 

  • Golden Seats (parterre - rijen 6 en 7 centraal)
  • Categorie 1 (parterre - rijen 20 en 21 centaal)
  • Categorie 2 (parterre - rijen 26 en 27 - meer op de zijkant)

De prijs voor het ticket en het vervoer met de bus vanuit Denderleeuw bedraagt resp. 86 EUR, 72 EUR en 62 EUR.

De plaatsen op onze 'busjes' zitten vol. Wil je met eigen vervoer naar Antwerpen ?  Dan kan je bij ons ook de tickets bestellen (resp. 75, 60 en 50 EUR voor Golden Seats, Cat 1 en Cat 2)

Je kan inschrijven via het formulier hieronder of telefonisch op nummer 053/66.10.43.  

 

Titanic

Vrijdag 30 september 

Komende zomer vergaat de Titanic opnieuw, deze keer aan het Donkmeer !

 

De prijs, vervoer met de bus inclusief, bedraagt 52 EUR. 

De voorstelling begint om 21 uur. We vertrekken in Denderleeuw om 19.30 uur (de vertrekplaats wordt later meegedeeld).

 

Onze garantie voor deze evenementen : kan je om één of andere reden niet meegaan, dan doen wij ons uiterste best om voor jou nog een vervanger te vinden. Als het lukt krijg jij je geld terug.